Over AFAS

Hey, hallo! Wil je ons beter leren kennen?

 
scroll verder

 

Dit is AFAS 


AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf. Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie als het gaat om klanten en het inspireren van ondernemers. We ontwikkelen innovatieve softwareproducten voor zakelijke markt en nemen daarbij graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Hoe leg je uit wie AFAS is? Wij geloven dat het in onze bedrijfscultuur verborgen zit. Als je bij AFAS werkt, bén je AFAS. De vier kernwaarden ‘doen’, ‘vertrouwen’, ‘gek’ en ‘familie’ beschrijven hierin het beste ons DNA. Ieder van ons werkt dagelijks mee om de unieke bedrijfscultuur in stand te houden.

Wij inspireren je graag! Hoe dan? Neem ons product. Wij maken bedrijfssoftware. Dat klinkt niet heel sexy, maar is wel onmisbaar voor ieder bedrijf. Als bedrijf wil je bezig zijn met je product of dienstverlening, niet met de administratieve processen die daarbij horen. Daar helpt onze software je bij. Door slimme automatisering zorg je dat bedrijfsprocessen vereenvoudigd worden of zelfs verdwijnen. Dit zodat jij nog meer tijd hebt voor waar het om draait: ondernemen!

Zo kom je met ons in contact

Support

Klant van AFAS en heb je een vraag?

Klant van AFAS en heb je een vraag, wens of klacht? Log dan in op de Klantportal.

Telefoon

Een vraag over de aanschaf van Small Business?

Bel ons op 033 - 434 1800.
Of stuur je vraag in.

Bezoekadres

Bezoekadres

Inspiratielaan 1
3833 AV Leusden

AFAS in 25 minuten

Ziggo Zakelijk maakte een documentaire over AFAS


We vertellen graag wat we doen en wie we zijn om anderen te inspireren. Ziggo Zakelijk zag dit als een kans om een documentaire met ons op te nemen in de rubriek 'Uitblinkers in zaken'. Benieuwd naar de documentaire? Bekijk deze dan hieronder.

 

Ons nog beter leren kennen?


AFAS inspireert beter ondernemen. Niet alleen met onze software, maar met name door onze eigen medewerkers en iedereen die aan ons verbonden is. Wij doen zeker niet alles goed, maar denken jou heel goed te kunnen inspireren met alle dingen die we wel gewoon doen. Benieuwd hoe we bij AFAS werken?

Neem eens een kijkje op zowerktafas.nl.